MPT

Az ergonómia magasiskolája

MPT – Kényelmes raklapszállító a hatékonyabb anyagmozgatásért

A boldog sofőr hatékony munkát végez. A változtatható üléshelyzet kényelmes munkakörnyezetet nyújt, ami növekvő hatékonysághoz vezet. Az MPT sorozatú ráülős raklapszállítókat az anyagmozgatási tevékenység középpontjában álló kezelőkkel együtt tervezték. Áruk különböző távolságú szállítására készült, miközben a kezelőnek olyan munkakörnyezetet nyújt, amely elősegíti a gyors ciklusidőket és a kiemelkedő anyagáramlást. Az oldalsó ülőhelyzet kitűnő kilátást biztosít mindkét haladási irányba, miközben maximális rugalmasságot kínál a felhasználónak azáltal, hogy ülhet, támaszkodhat vagy állhat a berendezésen kezelés közben.
keskeny alváz képessé teszi az MPT-t, hogy a legszűkebb helyeken is elhelyezze, felvegye és lerakja a raklapot, valamint képes megfordulni a teherautó vagy a konténer hátuljában, ezáltal az MPT az egyik legmozgékonyabb targonca.
Számos területre ideális választás lehet, úgy mint teherautó és tréler megrakodása és lerakodása, szállítás sík terepen nagyobb távolságokra, akár nyújtott és többműszakos üzemű munkaciklus esetén is.

Ergonómia

Hatékonyság

MPT

Megbízhatóság

Kiemelt opciós lehetőségek

Modell Névleges teherbírás Súlyközéppont Emelési magasság Üzemmód
MP20T 2000 kg 600 mm 120 mm elektromos
MP25T 2500 kg 600 mm 120 mm elektromos

Jellemző felhasználási területek

autóipar

élelmiszeripar

logisztika

italipar

Vásárlás helyett bérbe is veheti!

Tájékozódjon tartós bérleti szolgáltatásunk előnyeiről.

Kérje ajánlatunkat!