Kiemelt Akció

Akciós békák és targoncabérlés 2023.02.28-ig

Szerző: November 5, 2022 No Comments

Yale MPC15: ergonomikus és hatékony

Ergonómia és minőség: ez a Yale MPC15, amely most raktárról elérhető!
Ezzel a kis fogyasztású, ergonomikus raklapemelő békával megkönnyítheti vállalkozása anyagmozgatási műveleteit. A Li-ion akkumulátorral szerelt Yale béka olyan extrákkal rendelkezik, mint LCD kijelző, kúszómód, vagy távvezérlés. A Yale MPC15-höz 2 db kódolt távirányítót adunk, amellyel könnyen választhatja ki a “smart funkciókat”, illetve ki- és bekapcsolhatja a békát. Lithium-Ion akkumulátor opcionális rátöltést biztosít, hogy mindig munkára készen álljon az eszköz.
Akciós béka
akciós béka

2.5 tonnás béka verhetetlen áron!

Minden raktárban szükség van egy kézi raklapmozgatóra, de nem mindegy, hogy milyen! Galvanizált hidraulika munkahengerrel, dupla görgőkkel és gumírozott kerékkel, 2500 kg terhelhetőséggel fantasztikus áron kapható ez a strapabíró raklapszállító béka.

2 tonna teherbírású Yale MP20X

Raktárról, azonnal elvihető ez a nagy távokra képes, 2 tonna teherbírású jetsky targonca. Művelettől függően a fellépő platform fel- és lehajtható. Oldalkarokkal rendelkezik, melyek védik és támasztják a targonca kezelőjét. Vásárlás helyett akár bérbe is veheti!

Tolóoszlopos targonca: a magas polcokhoz

Magasabbra, mint 9 méter! Ez jellemző erre a 1.4 tonna teherbírású olóoszlops targoncára. Számos estrával szerelt, mint 360 fokos kormányzás, ital- és irattartó, panoráma tükör. A lézeres szintjelző segítségével a magasabban fekvő polcokra való tárolási műveletek is gyerekjátéknak tűnnek.

Gyalogos targonca 1.6 tonna teherbírással

1600 kg emelése és szállítása egy valóban minőségi Yale targoncával? Most könnyen elérheti! Kérjen ajánlatot vásárlásra vagy bérlésre és már küldjük is a Yale MS16-ot. A gép akkumulátora Midac Aquamatic utántöltési rendszerrel rendelkezik, amely megkönnyíti a vízutántöltési feladatokat.

2-3.5 tonna teherbírású Yale N

Raktárról szállítjuk az Ön igényei szerinti Yale N típusú targoncánkat. A Yanmar motor garantálja a hatékony és tökéletes üzemelést. Az N szériát most érdemes bérelni, hiszen a vadonatúj gépekkel felemelő élmény a munka, legyen szó kültéri vagy beltéri feladatok ellátásáról.